Lokal på gång

Har nu besökt den större lokalen på 420 kvm och det var en häftig plats i två våningar belägen bara en km från batteridoktorn. Månadshyran är hög men tror jag klarar den första året. Den har stor potential och jag kan se mig själv bygga upp varumärke sunstorm här. Tidigare ägaren hade lokalen för att renovera veteranbilar och vart här i 18 år! Lokalen påminner mycket om den Eric Hicks har Luna Cycle så känner att jag knappar igen lite fasten jag ligger ca 6 år efter ! Familjen är också på och är beredda att stötta.

Har 14 elfordon i lager eller på ingång. Har också en lista på över 50 personer som har av sig senaste halvåret och visat intresse för sunstorm. E2 och E3 finns till salu. E1 kommer jag vänta med ett tag (låg efterfråga). B2 finns som testkörning om ca 1 vecka. Övriga B modeller kommer in snart.

Idag var den en pappa som gick förbi Batteridoktorns butik när jag backade ut min elscooter och han berättade för sin son (som tappade hakan när han såg den) att, där är en sunstorm, sedan fastnade de vid mitt skyltfönster (medan jag gled iväg) för sonen ville inte går därifrån =)