Home Page

Inte som andra

Snabba och kraftiga elfordon för dig som vill ha något extra. Med inspiration från Luna Cycle och Endless Sphere ska Sunstorm tar sverige och resten av Europa med storm.

Modern teknik från Kina

Alla våra produkter kommer såklart från kina. Nästan allt tillverkas där. Vi kommer dock inte försöka dölja detta och tala om "svensk design" eller "designad för svenska förhållanden". Sunstorm väljer snabbt bort de leverantörer om inte håller håller måttet och för dialog med våra kunder och leverantörer om hur man kan anpassa fordonen efter våra behov.

Kvalité vs Pris

Alla vill så klart ha bästa möjliga kvalité men när priset då landar på 50000-100000 som med scrooser, segway, stroomer, stealth, spitzing etc så är det ingen som har råd att köpa dem. Sunstorm är istället för dig som vill ha det bästa från kina. Det finns mycket bra som tillverkas där och vi tar hem de bästa vi kan hitta som ändå går att sälja för ett rimligt pris.

Flexibel garanti

För att kunna ge dig bästa priset så har vi likt Luna Cycle en flexibel garanti som börjar på 6 månader som enligt Konsumentköplagen är standarden. Du kan då välja att betala extra för längre garanti. Någon som fanns inom hela elektronikbranchen för inte så länge sedan men sedan de började med planerat åldrande så försvann det alternativet och du får istället köpa till försäkringar.

WooCommerce Integration

Vantage works hand-in-hand with WooCommerce, the most popular eCommerce platform on the web. It’s quick and easy to set-up your WooCommerce store on Vantage and you’ll be selling your products in no time.

Fördelar med Sunstorm

Whether your need is basic or complex, Vantage’s design features are guaranteed to compliment your end result.

Fulladdat

Hämta ditt fordon laddat och klart

Felsökning

Kunnig teknisk support som snabbt löser eventuella problem

Blixtsnabb Support

Ovanlig snabb support via epost

Lager

Stort lager i centrala stockholm

Säkerhet

Bara säkra batterier och laddare

Video

Videoklipp på alla produkter

Swish

Smidiga och säkra betalningar med swish

Larm

Många av våra fordon har inbyggda larm och högtalare

Snabbt

Din expet på snabba och kraftiga elfordon

Multiple Website Layouts

Vantage combines boxed and full width website layouts with multiple logo positions, and three menu alignment options, to give you plenty of flexibility when designing your header.

Full Width

Boxed