Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive svensk moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive frakt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig och varför. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel utgår ångerfristen. Kunden står själv för frakt och returfrakt. Produkten måste också vara i nyskick och returneras med originalemballage och alla tillbehör.

Garanti

Vi har i dagsläget ett års garanti på alla nya produkter i våran webbshop. Garanti för begagnade produkter (Demo ex) kan variera enligt produktens beskrivning. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss även efter att garantiperioden utgått. Vi är mycket måna om att endast sälja produkter av högsta standard så skulle något defekt uppvisas kan vi många fall tänka oss att förlänga garantin beroende på situationen.

Garantin täcker dock inte normalt slitage av däck bromsar etc eller skador som framkommer av ovarsam användning såsom kraftiga vattenskador, krockar eller annan  misskötsel.

Leveranser

Vi använder olika leverantörer beroende på vilken produkt som ska skickas och vart i sverige den ska skickas och priset varierar ofta kraftigt dag från dag så exakt frakt kan du inte se i varukorgen på de tyngre produkterna,

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel.

Hämta Själv

Väljer du hämta din order så måste detta meddelas innan. Vi behöver vetat om du vill hämta den omonterad i kartong eller monterad och körklar. Det är också viktigt att du hämtar inom en rimlig tid. Har du inte hämtat den inom 30 dagar så måste vi ta ut en förvaringsavgift på minst 500 kr vecka (beroende på storlek). Efter 3 månader tillfaller alla icke uthämtade ordrar och övergivna produkter Sunstorm.

GDPR
Genom att registrera en beställning godkänner du att vi behandlar den data du ger oss. Kontakta oss om du har frågor.

Cookies

Denna webbsida drivs med wordpress och woocommerce som använder kakor. Gillar du inte kakor så kan du välja att stänga av kakor i din webbläsare permanent eller surfa på denna site inkognito (Ctrl+shift+n).