Sunstorm B2 testklar!

De kom två demoex med flyg för ca 2 veckor sedan men har inte hunnit packa upp dem förens nu. Är inte så haj på cyklar så var en del strul med pedalerna och stänkskärmarna. Har inte haft något fatbike själv heller för den delen tidigare.

Motorn sitter i bakhjulet och är enormt kraftig! Den har bafang (?) LCD display med 5 PAS nivåer men det medföljde också ett gashandtag. Har kört några eldrivna fatbikes tidigare och det är “gungigt” med de stora hjulen, på ett bra sätt alltså. Denna är dock så kraftig att man nästan rivstartar vid acceleration vilket känns skönt om man ha glömt den i snabbaste växeln.

LCD displayen mäter också watt men den mäter av flera gånger per sekund så är svårt att avläsa mer exakt. Har endast kört den på en kortare sträcka på 100 meter utanför butiken. Skulle behöva pröva den i en lång och brant backe. Den  peakar i alla på runt 2000W.

Växlarna är jag inte så haj på då jag haft 9 växlad scoot med bosch system tidigare och inte är van med 21 växlar. Bromsarna är riktigt bra men har inte testat dem annat på cykelbana. Stänkskärmarna är dock riktigt dåliga men säj en enda fatbike (med fullstora däck) som har bra stänkskärmar (Letade världen runt efter det under 2014-2016 men inte en enda hade det då).

Posted in B2, Elcykel.