Cykeltillbehör

CARGO
Våra cykeltillbehör är framtagna med mycket efterforskning på vad som saknas på den svenska marknaden och sedan hitta och testa produkter som är tillräckligt bra för att vi sätta vårat namn på den. Cykelvagnen är tillverkad unikt för oss finns INGET liknande på denna planet så den är vi extra stolta över! Klarar över 100 kg i låga hastigheter och har rejäl volym!
Köp hos Batteridoktorn
Vill du bli återförsäljare, maila oss!

ALARM
Det var vi som tog kampen mot cykeltjuvarna med vårat fantastiska cykellarm som är det vi sålt med av någonsin! Visst fanns det ett fåtal siter som sålde liknande produkter men ingen som verkligen satsade! Det gjorde vi och är störst i sverige på denna produkt och säljer den till ett rekordlågt pris! I andra länder tar de upptill 3 gånger så mycket för samma produkt!!
Köp hos Batteridoktorn
Vill du bli återförsäljare, maila oss!

AIR
Vi såg tidigt behovet av en smidig elektriskt cykelpump! Tidigare fanns liknande men främst för bilar. Våran är lätt, kompakt och prisvärd! Sätt in rätt tryck och sätt på. KLART! Funkar även på badleksaker, fotbollar och annat!
Köp hos batteridoktorn

Ignite
Flera år i rad letade vi aktivt efter BRA cykellampor ver hela världen men det krävdes många varuprov innan vi en som var klockren! Perfekt kompromiss mellan pris, kvalité, vikt och ljusstyrka! Lyser upp precis så mycket som behövs en cykeltur kvällstid utan att behöva betala 1000 tals kronor. Lätt att ta av och ladda. Lång livslängd och oslagbart pris! Tål allt jämföras!
Köp hos batteridoktorn

Ember
Samma tillverkare som Ember skickade även med ett varuprov på en baklampa och vi blev sålda direkt! Den passade så bra som komplement till Ember! Den var laddningsbar, kompakt och enkel att installera! Ember och Ignite är en perfekt kombination!
Köp hos batteridoktorn

Vi är ständigt på jakt efter nya cykeltillbehör men få är så bra och unika så att de hamnar i Sunstorms exklusiva sortiment. Har du tips?